Berghuis krijgt negatief Ajax-advies: 'Supporters zijn volslagen krankzinnig'

Berghuis krijgt negatief Ajax-advies: 'Supporters zijn volslagen krankzinnig'

Gepubliceerd: woensdag 23 juni 2021 om 18:30wo 23-06-2021 om 18:30

Laatste update: woensdag 23 juni 2021 om 18:42wo 23-06-2021 om 18:42

Keje Molenaar adviseert Steven Berghuis om de transfer van Feyenoord naar Ajax niet te maken. De captain van de Rotterdammers zou in de belangstelling staan van de regerend landskampioen, maar de voormalig speler van beide clubs raadt een overstap af.

De reactie van de fans van Feyenoord zou volgens Molenaar al genoeg reden moeten zijn om het niet te doen. "Supporters zijn nu volslagen krankzinnig geworden", zegt hij tegen Het Parool. "Ik zou het nu niet in mijn hoofd halen, dat meen ik echt."

De schoonvader van Matthijs de Ligt haalt daarbij het verleden aan. "Als ze al met hoodies bij die directieleden van Feyenoord langsgaan als ze een voor hen onwelgevallig besluit dreigen te nemen over Feyenoord City… Kom op man. Je weet gewoon niet hoe het uitpakt met die supporters van de harde kern. Ik houd mijn hart vast."

Zonder supportersperikelen zou Molenaar het wel hebben geweten. "Sportief gezien wordt Ajax er beter van en Feyenoord beduidend zwakker, dat hakt erin. Berghuis moet heel goed nadenken, hoewel ik hem als Ajacied graag naar Amsterdam zie komen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws