KNVB deelt line-up voor muzikaal feestje op Oranje-fanzone in Boedapest

KNVB deelt line-up voor muzikaal feestje op Oranje-fanzone in Boedapest

Gepubliceerd: woensdag 23 juni 2021 om 23:30wo 23-06-2021 om 23:30

Fans die zondag in Boedapest zijn voor de achtste finales van het EK kunnen op een Oranje Fanzone een feestje gaan vieren. Vanaf 11.00 uur kunnen supporters terecht om alvast in de stemming te komen voor de wedstrijd, zegt de KNVB.

Het is de verwachting dat er tussen de vijfduizend en de tienduizend Nederlandse fans naar de Hongaarse hoofdstad zullen afreizen om bij de wedstrijd tegen Tsjechië te kunnen zijn. Zij kunnen met een negatieve PCR-test voor de wedstrijd naar de Fanzone en daar wordt door bekende artiesten muziek gemaakt.

Bij de City Park Ice Rink in Boedapest zullen Charly Lownoise en Mental Theo, Kriss Kross Amsterdam, FeestDJRuud en The Originals de muzikale line-up verzorgen. Om 15.00 uur zit het feest erop en beginnen de aanwezigen aan een wandeling van drie kilometer naar de Puskás Aréna, de 'Fanwalk'. Om 18.00 uur wordt er vervolgens afgetrapt tegen de Tsjechen.

Overigens meldt NOS-commentator Jeroen Elshoff dat er veel meer kaarten zijn verkocht aan fans uit Tsjechië en dat de fans van het Nederlands elftal dus veruit in de minderheid zullen zijn.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Nederland Nederland

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws