Verbijstering om Berghuis-gerucht: Dit is geen Ajax-actie, ik snap er niks van

Verbijstering om Berghuis-gerucht: "Dit is geen Ajax-actie, ik snap er niks van"

29-06-2021 09:12 Laatste update: 09:16
250

Het spel is op de wagen: Steven Berghuis lijkt hard op weg Feyenoord voor Ajax te verruilen. Andries Jonker vindt het een rare move van de Amsterdamse club.

De transfersoap rond Berghuis bereikte maandagavond het kookpunt: sportmarketeer Chris Woerts claimde in de vroege uitzending van De Oranjezomer dat de transfer rond is. Ajax maakt naar verluidt zes miljoen euro over naar Feyenoord. "Dit is geen Ajax-actie, ik snap er niks van", reageert Jonker bij FC Afkicken.

De trainer van Telstar weet niet wat Ajax met Berghuis moet. "Hij is 29 jaar. Niet 19, maar 29. Hij gaat in Europa het verschil niet maken. Berghuis is een aardige speler, maar hiermee doe je Feyenoord heel veel pijn. Ik kan het echt niet plaatsen."

Berghuis heeft nog een contract tot medio 2022 in De Kuip, maar hij stond open voor een nieuwe uitdaging. De aanvaller wil graag de Champions League in en tegelijkertijd in beeld blijven bij Oranje met het oog op het WK in Qatar. Hij werd ook in verband gebracht met PSV en VfL Wolfsburg, maar zijn toekomst zou dus in de Johan Cruijff Arena liggen.

Op social media gaat een afbeelding rond waarop te zien is hoe Berghuis de WhatsApp-groep van Feyenoord verlaat.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur)