Van Bommel gepresenteerd bij Wolfsburg: 'Niet zeker dat ik spelers meeneem'

Van Bommel gepresenteerd bij Wolfsburg: 'Niet zeker dat ik spelers meeneem'

30-06-2021 14:01
52

Mark van Bommel is woensdagmiddag voorgesteld als hoofdtrainer van VfL Wolfsburg. Hij kreeg daar veel vragen, onder meer over eventuele versterkingen. Verschillende namen zijn in verband gebracht met Wolfsburg.

Onder meer Steven Berghuis, Arnaut Danjuma Groeneveld, Mohamed Ihattaren en Micky van de Ven zijn de afgelopen periode in verband gebracht met Wolfsburg. Het ene gerucht is serieuzer dan het andere. Van Bommel wilde inhoudelijk niet reageren over spelers. "Het is normaal dat er spelers genoemd worden. Als je met spelers gewerkt hebt die zich ontwikkeld hebben en beter zijn geworden, is het normaal dat ze genoemd worden", zegt Van Bommel.

"Maar het is niet zo dat ik zeker spelers meeneem. Er zijn veel spelers genoemd en dat zal in de zomer weer zijn. We bespreken het met Jörg Schmadtke en Marcel Schäfer (algemeen directeur en technisch directeur, red.). We kijken samen naar eventuele versterkingen. Als we ons kunnen versterken, zullen we dat doen."

Van Bommel zat anderhalf jaar zonder club na zijn ontslag bij PSV eind 2019. Hij tekende vorige maand voor twee jaar bij Wolfsburg.