Feyenoord deelt profcontracten uit: 'Nu laten zien hoe graag ze het willen'

Feyenoord deelt profcontracten uit: 'Nu laten zien hoe graag ze het willen'

30-06-2021 19:48
53

Twee jeugdspelers van Feyenoord hebben woensdag hun eerste profcontract getekend bij de Rotterdamse club. Milan Hokke en Shannon de Wind tekenden tot medio 2024 in De Kuip.

Hokke is een 17-jarige aanvallende middenvelder die de gehele jeugdopleiding van Feyenoord doorliep. Hij speelt nu in het Onder 18-elftal en heeft voor drie jaar getekend in De Kuip. De Wind is twee jaar jonger, kwam vijf jaar geleden de Rotterdamse opleiding versterken en speelt als aanvaller in Onder 17.

Op de clubsite laat Frank Arnesen, technisch directeur van de Stadionclub, weten dat hij verheugd is met de twee kersverse profvoetballers. Ze moeten echter wel gretig blijven, zegt de Deen. "Dat is de enige manier om te slagen als profvoetballer. Met dit contract willen we Milan en Shannon alvast belonen voor de stappen die ze tot nog toe hebben gezet."

Of de toekomst er goed uit ziet voor de twee talenten, hangt volgens Arnesen volledig van henzelf af. "Nu is het aan hen om te laten zien hoezeer ze geloven in onze plannen en hoe graag ze als profvoetballer willen doorbreken bij Feyenoord. Wij gaan aan onze kant er alles aan doen om hen daarbij te helpen."