'Turkse topclub meldt zich bij PSV voor tijdelijke overname van Bruma'

'Turkse topclub meldt zich bij PSV voor tijdelijke overname van Bruma'

07-07-2021 16:06
45

Besiktas heeft zich bij PSV gemeld voor Bruma. De kampioen van Turkije wil de vleugelaanvaller uit Portugal graag huren en zou in die afspraak ook een optie tot koop op willen laten nemen.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. PSV hoopte dat Bruma verkocht zou kunnen worden, maar dat lijkt er nog niet in te zitten. De Turken willen hem alleen maar huren en een optie tot koop in die verbintenis op laten nemen. Er is echter concurrentie voor Besiktas, want er zijn ook andere clubs die zich in het Philips Stadion hebben gemeld. Adana Demirspor, een ambitieuze Turkse promovendus, zou er daarvan één zijn.

Namen van andere clubs zijn niet bekend, maar het lijkt er wel op dat Bruma ook dit seizoen geen minuten zal gaan maken voor PSV. De Portugees vindt het geen probleem om Eindhoven achter zich te laten en wil zich, net als vorig seizoen bij Olympiakos, graag in de kijker spelen. Op die manier zou de Brabantse club ook nog een transfersom aan hem over kunnen houden. De vlugge aanvaller ligt nog drie jaar vast.