Arnesen: Het ligt in de handen van de juristen. Wat eruit komt, dat zien we wel

Arnesen: "Het ligt in de handen van de juristen. Wat eruit komt, dat zien we wel"

09-07-2021 13:52 Laatste update: 14:43
81

Frank Arnesen houdt de kaken stijf op elkaar als het over Steven Berghuis gaat. Het is een zaak voor de juristen, zegt de technisch directeur van Feyenoord.

Berghuis is momenteel op vakantie. Het is niet duidelijk waar hij daarna aan gaat sluiten. Ajax wil hem graag hebben. Er is onduidelijkheid over de interpretatie van een clausule in het contract van Berghuis. "Daar is weinig over te zeggen", zegt Arnesen tegen ESPN.

"Het ligt in de handen van de juristen. Wat eruit komt, dat zien we wel. Ik ga daar verder niet op in, ik hou me bezig met de technische zaken. Het gaat om een contract dat voor mijn tijd getekend is en waar wat haken en ogen aanzitten. Ik laat het volledig over aan de juridische afdeling", zegt Arnesen.

Arnesen laat zich niet uit de tent lokken. Ook niet wanneer hij de vraag krijgt of de situatie gevoelig ligt omdat Ajax de aartsrivaal is. "Het is zoals het is. Ik heb zoveel meegemaakt in mijn carrière. Spelers komen en gaan, er is een probleem of geen probleem. Ik moet kijken naar wat het beste is voor Feyenoord."