Ten Hag had het graag anders gezien: Ik heb een goede band met Andre

Ten Hag had het graag anders gezien: "Ik heb een goede band met Andre"

10-07-2021 09:15 Laatste update: 09:40
44

Erik ten Hag zal gebruik maken van Andre Onana als de Kameroense doelman weer speelgerechtigd is. De Ajax-trainer heeft regelmatig contact met zijn keeper.

Onana zit momenteel een dopingschorsing uit. "Het is een keeper die altijd uitstekend heeft gepresteerd voor ons en een superontwikkeling heeft doorgemaakt. Ik hoop dat hij zo snel mogelijk terugkomt", zegt Ten Hag op de persconferentie. "We zullen het zien als hij terugkomt. Hij heeft laten zien op welk niveau hij kan keepen. De lat ligt heel erg hoog."

Onana mag tijdens zijn schorsing niet in de buurt van zijn ploeggenoten komen. Ten Hag had het graag anders gezien. "Ik heb een goede band met Andre. We kunnen ontzettend goed met hem werken. Hij draagt bij aan ons succes. Hij is belangrijk omdat hij heel compleet is in zijn spel. Ik acht hem in staat om een mooie ontwikkeling te maken en een vervolgstap te zetten."

Als Onana terugkeert, zal Ten Hag hem als volwaardig beschouwen. De doelman wil zijn contract niet verlengen. "Dat is voor mij geen belemmering. Het beste team moet spelen."