Ajax krijgt welgemeend bedankje van supporters: 'Een historische dag'

Ajax krijgt welgemeend bedankje van supporters: 'Een historische dag'

15-07-2021 08:01
55

De supporters van Ajax hebben de club bedankt voor het eenmalig herintroduceren van 'het oude logo'. Woensdag maake Ajax bekend dat het na 31 jaar terugkeert op het shirt. 

Supporters maakten zich al langer hard voor de terugkeer van wat 'het oude logo' werd genoemd. Ajax gaf daar gehoor aan en pakte het groots aan. Woensdag werd het dan officieel, nadat er op social media al geruchten rondgingen. Ajax benadrukt dat het eenmalig is, maar er is inmiddels een campagne gestart om het eens en voor altijd terug te krijgen.

Campagneteam 'Ons nieuwe Ajaxlogo', gesteund door AFCA Supportersclub, SV Ajax en de Ajax Supporters Delegatie, is blij dat Ajax geluisterd heeft naar de supporters. 'Woensdag 14 juli 2021 gaat de geschiedenisboeken in als een historische dag. Ajax presenteerde gister een nieuw thuisshirt met daarop het 'nieuwe' Ajaxlogo. Het enige echte Ajaxlogo. Een tijdloos logo dat passie en kracht uitstraalt', schrijft het campagneteam.

'Dit logo is niet alleen een verwijzing naar het (roemrijke) verleden, maar verbindt ook heden en toekomst. Het verbindt jong en oud. Het verbindt de supporters met de club! Een win‐winsituatie voor Ajax, sponsoren en supporters. Voor Ajax biedt dit logo commercieel enorm veel kansen en voor de supporters gaat een lang gekoesterde wens in vervulling', zo klinkt het.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ajax Logo (@ajax.logo)