Opstelling: Slot kiest in eerste treffen met Werder voor jeugdig Feyenoord-elftal

Opstelling: Slot kiest in eerste treffen met Werder voor jeugdig Feyenoord-elftal

17-07-2021 11:48
99

Feyenoord oefent zaterdag twee keer tegen Werder Bremen. Om 12.00 uur wordt er besloten gespeeld op Varkenoord en vier uur later is er een wedstrijd voor publiek in De Kuip. Het eerste duel wordt door trainer Arne Slot aangegrepen om de jeugd te kans te geven.

Alleen Ofir Marciano, Mark Diemers en Joao Teixeira kunnen tot de spelers met ervaring gerekend worden. Verder bestaat het elftal van Slot uit spelers die vorig seizoen in de Rotterdamse jeugd speelden en spelers die verhuurd werden. Wouter Burger, die centraal achterin speelt, is tot aanvoerder gebombardeerd.

Dat zal betekenen dat het tweede treffen met Werder, dat voor vanmiddag op het programma staat, met een sterke opstelling gespeeld zal worden. De beoogde basisspelers van Feyenoord zitten namelijk ook niet op de bank en zullen dus in De Kuip in actie komen. De reservespelers op Varkenoord zijn veelal jongelingen. Ook Dylan Vente zit daarbij.

De opstelling van Feyenoord: Marciano; Hall, Burger, El Bouchataoui, Hendriks; Diemers, Teixeira, Hartjes; Conteh, Bannis, Milambo.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie