ED: Besiktas is het zat en trekt de stekker uit Bruma-onderhandelingen

ED: Besiktas is het zat en trekt de stekker uit Bruma-onderhandelingen

Gepubliceerd: vrijdag 23 juli 2021 om 21:52vr 23-07-2021 om 21:52

Besiktas zal voorlopig geen bod meer uit gaan brengen op Bruma. De Turken kunnen het niet eens worden met de eisen van de zaakwaarnemer van de PSV-aanvaller en gaan nu voor andere opties.

Dat laat het Eindhovens Dagblad optekenen. Besiktas zal 'voorlopig' niet meer in de markt zijn voor de Portugese vleugelaanvaller, die mag vertrekken bij PSV. Roger Schmidt heeft andere opties op de vleugels en zal Bruma naar alle waarschijnlijkheid niet nodig gaan hebben.

Nu de Turken doorschakelen naar andere opties, kom AEK Athene in beeld. Het ED schrijft dat de Grieken ook interesse hebben in de 26-jarige Bruma en dus krijgen zij nu de kans om tot overeenstemming te komen met de zaakwaarnemer van de vleugelspeler.

Twee jaar geleden haalde PSV de Portugees voor vijftien miljoen euro op bij RB Leipzig, maar dat werd geen onverdeeld succes. In zijn eerste seizoen kwam hij nog wel tot twaalf basisplaatsen en drie doelpunten in de Eredivisie, maar beter dan dat werd het niet. Vorig jaar speelde Bruma op huurbasis voor Olympiakos.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws