'Idrissi geeft Nederlandse clubs en Club Brugge nul op het rekest'

'Idrissi geeft Nederlandse clubs en Club Brugge nul op het rekest'

03-08-2021 18:28
38

Oussama Idrissi heeft bedankt voor een overstap naar Club Brugge. De Marokkaanse international wil na zijn verhuurperiode aan Ajax voor zijn kans gaan bij Sevilla, meldt El Desmarque. Ook vanuit de Eredivisie was volgens het Spaanse medium interesse.

Idrissi maakte een jaar geleden de overstap van AZ naar Sevilla, maar tot dusver kwam hij nauwelijks in de Andalusische plannen voor. De 25-jarige linksbuiten besloot in januari zijn heil te zoeken bij Ajax, maar ook daar was er - als stand-in van Dusan Tadic - weinig speeltijd voor hem weggelegd. Desondanks begint hij vol goede moed aan het nieuwe seizoen. Idrissi brak zijn vakantie eerder af om extra fit te zijn.

Wedden

Meer odds

De vleugelspeler wil technisch directeur Monchi en trainer Julen Lopetegui alsnog overtuigen van zijn kunnen. Daarom besloot hij een voorstel van de Belgische kampioen af te wijzen. Ook Nederlandse clubs hadden belangstelling, maar namen noemt El Desmarque niet.

De concurrentie bij de Primera División-subtopper blijft fors voor Idrissi. Hij strijdt onder meer met Lucas Ocampos, Suso en aanwinst Erik Lamela om een basisplaats. Estadio Deportivo schreef eerder dat hij voor acht miljoen euro mag vertrekken.