Twente heeft eindelijk beet en presenteert zeer gewenste vleugelaanvaller

Twente heeft eindelijk beet en presenteert zeer gewenste vleugelaanvaller

06-08-2021 10:53
64

FC Twente heeft eindelijk zijn gewenste vleugelaanvaller binnen. De Griek Dimitrios Limnios (23) wordt voor een jaar gehuurd van het Duitse 1.FC Köln.

De naam van de rappe aanvaller spookte al langere tijd rond bij de Grolsch Veste, maar nu is het dan echt officieel. Limnios verdedigt aankomend seizoen de kleuren van Twente. De club heeft eveneens een optie tot koop bedongen. Het aantrekken van een buitenspeler was voor Twente een absolute must. Jody Lukoki en Virgil Misidjan kampen namelijk beide met zware blessures en zijn voor langere tijd uitgeschakeld.

Limnios heeft erg veel zin in zijn nieuwe avontuur in Nederland. "Ik kijk er ontzettend naar uit om bij FC Twente aan de slag te gaan en in dit mooie stadion te spelen", laat de Griek weten op de clubsite. "Van Kostas Lamprou en Kingsley Ebuehezi, twee goede vrienden, heb ik al veel verhalen over FC Twente gehoord. Met name Kostas is heel enthousiast over de club, ondanks dat hij niet zoveel wedstrijden bij FC Twente heeft gespeeld."

De Griekse buitenspelers is de eerste van drie huurlingen die Twente deze week wil presenteren. De komst van PSV’er Michal Sadílek en voormalig sc Heerenveen-speler Michel Vlap wordt eveneens in de aankomende drie dagen verwacht.