'Feyenoord moet absoluut een spits halen, daar ontbreekt een heleboel aan'

'Feyenoord moet absoluut een spits halen, daar ontbreekt een heleboel aan'

07-08-2021 09:19
89

Feyenoord moet zich absoluut nog zien te versterken met een spits. Ook een extra middenvelder is gewenst, benadrukt Rob Jacobs bij RTV Rijnmond.

De oud-trainer van Feyenoord is wel blij met de komst van Guus Til, die donderdag twee keer scoorde tijdens de 0-3 zege bij FC Luzern in de derde voorronde van de Conference League. "Hij laat zien wat zijn kwaliteiten zijn. Als je ziet hoe Til zijn eerste goal maakt, dan ben je een klassegozer en heb je kwaliteit."

"Dat neemt niet weg dat Feyenoord absoluut een spits moet hebben", vervolgt Jacobs. "Als je die niet hebt, dan ga je geen goals maken." Van Róbert Boženík en Naoufal Bannis lijkt hij geen groot fan. "Over de kwaliteiten van deze spelers wil ik het helemaal niet hebben. Je bent jong, maar al ben je zeventien of achttien jaar, dan moet je kunnen voetballen. Als je bij Feyenoord speelt, moet je kunnen voetballen en anders moet je er niet aan beginnen. Daar ontbreekt een heleboel aan."

"Vandaar dat ik zeg: Feyenoord heeft een spits nodig", aldus Jacobs. "En ze moeten er ook een middenvelder bij hebben. Er is daar namelijk geen concurrentie." Hij weet echter dat er geen geld is in Rotterdam-Zuid, maar hoopt dat technisch directeur Frank Arnesen spoedig de helpende hand wordt toegestoken. "Ik hoop dat grote mensen gaan opstaan die bulken van het geld. Zij moeten opstaan."