'Barça-talent zegt Club Brugge af en wil voor kans gaan na vertrek Messi'

'Barça-talent zegt Club Brugge af en wil voor kans gaan na vertrek Messi'

07-08-2021 09:55 Laatste update: 10:03
22

Club Brugge bereikte afgelopen vrijdag een akkoord met FC Barcelona over Alex Collado, maar het vertrek van Lionel Messi uit Camp Nou blijft ook voor de Belgische kampioen niet zonder gevolgen. De 22-jarige Spanjaard ziet plots weer kansen onder trainer Ronald Koeman, meldt Het Nieuwsblad.

Collado was bereid om eieren voor zijn geld te kiezen door de zware concurrentie bij Barcelona. Nu Messi niet terugkeert bij de Catalanen, ziet hij echter weer perspectief om zich in de kijker te spelen onder Koeman. De buitenspeler stond lang te boek als groot talent. Het afgelopen seizoen was hij in 22 optredens voor Barça B goed voor acht doelpunten en drie assists.

Collado heeft besloten om de stekker te trekken uit een tijdelijke overstap naar de Jupiler Pro League, ondanks de deal tussen Club Brugge en Barcelona. De clubs bereikten vrijdag een akkoord, maar Collado zelf vroeg bedenktijd. Inmiddels lijkt hij zijn keuze te hebben gemaakt. Wellicht staat de aanvaller aan het eind van de transferperiode alsnog open voor een vertrek, maar die kans wordt klein geacht.