LIVE: Vitesse wint van Dundalk en plaatst zich voor de play-offs (gesloten)

LIVE: Vitesse wint van Dundalk en plaatst zich voor de play-offs (gesloten)

12-08-2021 18:20 Laatste update: 23:00
280

Feyenoord en Vitesse mogen op deze Conference League-avond de punten pakken voor Nederland. Op 20.00 uur wordt er afgetrapt in De Kuip en als daar de tweede helft begint, gaat de bal ook rollen bij Dundalk-Vitesse: VoetbalPrimeur houdt je op de hoogte van álle ontwikkelingen uit Rotterdam-Zuid en Ierland.

Feyenoord staat al met anderhalf been in de laatste Conference League-voorronde, waarin IF Elfsborg (Zweden) of Velez Mostar (Bosnië-Herzegovina) wacht. De ploeg van Arne Slot won de eerste wedstrijd tegen Luzern met 0-3 en kan zich dus een thuisnederlaag met twee goals verschil permitteren. Wordt het tweeluik inderdaad rustig uitgespeeld of heeft oude bekende Jordy Wehrmann nog een paar bevliegingen?

Wedden

Meer odds

Vitesse moet nog aan de bak tegen Dundalk, na de 2-2 in Arnhem. Dankzij de late gelijkmaker van Loïs Openda werd de schade niet nóg groter, al kreeg diezelfde Openda nog rood, waardoor hij tegen een schorsing aanliep. Dat de uitdoelpuntenregel onlangs is afgeschaft, komt de ploeg van Thomas Letsch nu niet slecht uit, al moet er uiteindelijk wel gewoon gewonnen worden. Als dat lukt, is Anderlecht (België) of Laçi (Albanië) de tegenstander in de play-offs.