'PSV-back Sambo loopt mogelijk zware blessure op, Italiaanse transfer on hold'

'PSV-back Sambo loopt mogelijk zware blessure op, Italiaanse transfer on hold'

13-08-2021 21:16 Laatste update: 21:28
59

Shurandy Sambo heeft op de training van PSV een ogenschijnlijk zware blessure opgelopen. Volgens het Eindhovens Dagblad wordt er gevreesd voor een gescheurde kruisband, die hem mogelijk negen maanden buitenspel zet. Daardoor staat een mogelijke transfer naar Sassuolo op de tocht.

Het ging afgelopen week tijdens de training mis voor de negentienjarige rechtsback. Onderzoek moet zondag de precieze ernst van de kwetsuur uitwijzen, schrijft de regionale krant. Hij kampte drie jaar geleden ook al met een zware knieblessure.

Sambo stond net op een tweesprong in zijn carrière. Hij kan zijn contract, dat medio 2022 afloopt, met twee of drie jaar verlengen bij PSV. Volgens het ED stond de vleugelverdediger op het punt om op dat voorstel in te gaan, maar afgelopen week toonde Sassuolo plots belangstelling. De Serie A-club heeft één miljoen euro voor hem over.

Een transfer staat nu 'on hold', want Sassuolo wacht in ieder geval het medisch onderzoek af. Sambo toonde zich donderdag ook al gecharmeerd van een tijdelijke overstap naar FC Twente. Bij PSV moet hij Phillipp Mwene en Jordan Teze voor zich dulden in de pikorde.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie