Feyenoord bevestigt nieuws razendsnel: Bijlow poseert met 'rugnummer' 2025

Feyenoord bevestigt nieuws razendsnel: Bijlow poseert met 'rugnummer' 2025

18-08-2021 14:33 Laatste update: 14:39
137

Justin Bijlow en Feyenoord krijgen geen genoeg van elkaar. De doelman heeft zijn tot 2023 doorlopende contract met twee jaar verlengd.

Het nieuws sijpelde in de loop van de woensdag al door en is nu bevestigd. Technisch directeur Frank Arnesen is de tevreden over de slag die Feyenoord heeft geslagen. "Het is mooi om te zien dat na eerder Orkun Kökcü, Luis Sinisterra en recenter Tyrell Malacia nu weer een jeugdige speler zich voor langere tijd aan de club verbindt. Dit is goed voor die jongens, die zich hier nog uitstekend kunnen door ontwikkelen, en het past ook goed in het beleid dat Feyenoord wil voeren."

Bijlow is zijn hele leven lang al supporter van Feyenoord, maakte in 2017 zijn debuut en heeft zich opgewerkt tot eerste doelman, ondanks meerdere blessures die hij op heeft gelopen. De 23-jarige sluitpost behoort bovendien tot de voorlopige Oranje-selectie van Louis van Gaal. "Justin wordt een grote toekomst voorspeld. Week in week uit bewijst hij al zijn waarde voor de ploeg op de momenten dat dat nodig is. En hij wordt alleen maar beter", aldus Arnesen.

Aan het lijstje van de Deen zou overigens nóg een naam toegevoegd kunnen worden. Feyenoord heeft de aanvankelijk afgebroken contractonderhandelingen met Lutsharel Geertruida weer opgestart, is woensdag ook duidelijk geworden.