'Feyenoord gebruikt deel Europese inkomsten voor versterking: naam Camacho valt'

'Feyenoord gebruikt deel Europese inkomsten voor versterking: naam Camacho valt'

20-08-2021 11:15
150

Feyenoord hoopt in de laatste weken van de zomerse transfermarkt nog een speler toe te voegen aan de selectie. Hoewel er veel wordt gesproken over een nieuwe spits, is de kans groter dat de Rotterdammers nog een vleugelaanvaller gaan halen.

Dat claimt RTV Rijnmond. Met de extra miljoenen die Feyenoord binnenkrijgt door het spelen van Europees voetbal, kan de stadionclub in de laatste dagen van de transferwindow nog een slag slaan. Naar alle waarschijnlijkheid haalt Feyenoord de groepsfase van de Conference League, waardoor het minimaal 2,9 miljoen euro mag bijschrijven aan startgeld.

'Met recettes en overige inkomsten verwacht Feyenoord sowieso rond de 7 à 8 miljoen te verdienen met het bereiken van deze poulefase', schrijft Rijnmond. Met dit geld kan Feyenoord waarschijnlijk één aanvallende versterking halen.

Vrijdag meldde het Portugese Record dat de Rotterdammers geïnteresseerd zouden zijn in de diensten van Rafael Camacho. De Portugees staat onder contract bij Sporting Clube de Portugal en hoeft aankomend seizoen niet te rekenen op veel speeltijd. Afgelopen seizoen werd de aanvaller al verhuurd aan Rio Ave. Camacho, die ook in de belangstelling van Cambuur zou staan, heeft nog een contract tot medio 2024 bij Sporting.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie