'AZ meldt zich bij Heerenveen en doet een bod op Veerman'

'AZ meldt zich bij Heerenveen en doet een bod op Veerman'

Gepubliceerd: zondag 29 augustus 2021 om 10:02zo 29-08-2021 om 10:02

Laatste update: zondag 29 augustus 2021 om 10:11zo 29-08-2021 om 10:11

In de strijd om Joey Veerman heeft een verrassende club zich bij sc Heerenveen gemeld. AZ hoopt de middenvelder voor het sluiten van de transfermarkt over te nemen.

Dat meldt Voetbal International. AZ heeft een bod gedaan, maar dat is geweigerd door Heerenveen. De Friezen zetten aanvankelijk in op ongeveer tien miljoen euro. Duidelijk is niet of de vraagprijs inmiddels gezakt is. Technisch manager Ferry de Haan van Heerenveen wilde tegenover VI inhoudelijk niet reageren. "De situatie is wat ons betreft niet anders dan een paar weken geleden."

Daarmee doelt hij op de vraagprijs van Heerenveen voor Veerman. De club is bereid om mee te werken, maar wel tegen het juiste bedrag. Tot nu toe heeft nog geen enkele club een voor Heerenveen bevredigend bod gedaan. Hellas Verona was voor Veerman in de markt en zijdelings werd hij ook in verband gebracht met Feyenoord. Nu gaat AZ het proberen.

Opvallend genoeg speelt AZ zondagmiddag tegen Heerenveen. Beide ploegen treffen elkaar om 16.45 uur in het Abe Lenstra Stadion. Veerman ligt nog tot 2024 vast in Friesland.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws