Manchester United komt met Diallo-update en noemt Feyenoord in statement

Manchester United komt met Diallo-update en noemt Feyenoord in statement

30-08-2021 12:58
45

Manchester United heeft een update gegeven over Amad Diallo. De Ivoriaanse tiener is geblesseerd geraakt, nét voordat hij overstap zou maken naar Feyenoord.

Diallo heeft een spierblessure in zijn dijbeen opgelopen tijdens de training, meldt United maandagmiddag. Hij staat naar verwachting zes weken buitenspel. In plaats van Feyenoord, wordt het een revalidatie op trainingscomplex Carrington voor de talentvolle vleugelaanvaller, die vorig jaar Atalanta Bergamo verruilde voor Manchester United voor een bedrag dat kan oplopen tot 40 miljoen euro.

'Helaas gebeurde dit vlak voor zijn geplande huurtransfer naar Feyenoord', aldus United. Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, nam zijn verlies zondag al tegenover het Algemeen Dagblad. "Jammer, alles was rond. Ik heb veel met de mensen bij Manchester United gesproken, maar het is verstandiger om hem bij die club te laten herstellen. Het kan wel even duren voor hij terug is."

Feyenoord hoopt zich nu te versterken met Arsenal-aanvaller Reiss Nelson, meldde Feyenoord Transfermarkt zondagavond. De gesprekken tussen Arsenal en Feyenoord bevinden zich in de 'oriënterende fase', klinkt het. Nelson is een 21-jarige rechtsbuiten, die in het seizoen 2018/2019 werd verhuurd aan Hoffenheim.