Goed gevoel bij Bijlow ondanks Oranje-remise: 'Ik ben er heel trots op'

Goed gevoel bij Bijlow ondanks Oranje-remise: 'Ik ben er heel trots op'

02-09-2021 00:09
39

Ondanks het gelijkspel is Oranje-debutant Justin Bijlow 'heel blij' na de wedstrijd tegen Noorwegen. De Feyenoord-goalie voelde in aanloop naar de wedstrijd wat meer spanning dan normaal, maar hield zich knap staande.

"Het voelt heel goed", begint Bijlow tegenover de NOS over zijn debuut. "Ik ben er heel trots op. Jammer genoeg hebben we niet kunnen winnen, dan was het al helemaal mooi geweest. Persoonlijk ben ik heel blij met mijn debuut."

Vervolgens blikt Bijlow terug op het moment dat hij hoorde van zijn basisplek tegen Noorwegen. "Ik was natuurlijk heel blij. Ik moest er van glimlachen. Ik had wel wat gezonde spanning richting de wedstrijd toe, maar toen ik op het veld stond voelde ik me hetzelfde als altijd." Bijlow kreeg van de technische staf ook te horen waarom hij de kans onder de lat kreeg. "Ik heb een sterke periode achter de rug bij Feyenoord. Dat eigenlijk."

Oranje speelde met 1-1 gelijk bij Noorwegen. Davy Klaassen en Erling Haaland maakten de doelpunten. In deze interlandperiode neemt Oranje het nog op tegen Montenegro en Turkije.