Opvallende waarschuwing Club Brugge: Sorry, ga dan naar de fandag van PSG

Opvallende waarschuwing Club Brugge: "Sorry, ga dan naar de fandag van PSG"

15-09-2021 11:28
78

Noa Lang, Ruud Vormer en Bas Dost hoeven het niet in hun hoofd te halen om al tijdens de rust shirtje te ruilen met de sterren van Paris Saint-Germain. Dat maakt algemeen directeur Vincent Mannaert duidelijk in de aanloop naar het Champions League-duel in België.

Club Brugge ontvangt PSG woensdagavond in het Jan Breydelstadion. Mannaert wil niet zien dat de spelers tijdens de wedstrijd bezig zijn met het veiligstellen van het shirt van hun favoriete voetballer. "We mogen niet in een soort idolatrie vervallen", zegt hij tegen de Gazet van Antwerpen. "De focus moet altijd zijn om de tegenstander te kloppen, hoe goed ze ook zijn."

Mannaert waarschuwt de spelers van Club Brugge, waaronder de Nederlanders Lang, Vormer en Dost. "Ik wil het niet zien gebeuren dat spelers aan de rust al om een truitje bedelen. De keeper van Reims (Predrag Rajkovic, red.) nam op het veld een foto samen met zijn zoontje. Sorry, ga dan naar de fandag van PSG en vraag daar je foto. Als profvoetballer is het je job je tegenstander te verslaan. Dan helpt het niet om een foto of een truitje te vragen."