Transfer lonkt voor Lang: 'Topjaar beleven en dan zien we wel wat toekomst brengt'

Transfer lonkt voor Lang: 'Topjaar beleven en dan zien we wel wat toekomst brengt'

Gepubliceerd: vrijdag 17 september 2021 om 08:56vr 17-09-2021 om 08:56

Noa Lang was woensdag ook tegen Paris Saint-Germain één van de uitblinkers bij Club Brugge. De 22-jarige oud-Ajacied weet de schijnwerpers steeds meer op zich gericht, maar volgens zijn vader is hij nog niet met een transfer bezig.

Afgelopen zomer toonde Leeds United al interesse in Lang, maar tot een transfer kwam het niet. Club Brugge verlangt naar verluidt een transfersom van minstens dertig miljoen euro. Een flink bedrag voor veel clubs, al lijkt de Nederlandse aanvaller wel stilaan klaar voor een toptranfer. "We zijn nog niet bezig met een eventuele transfer", trapt vader Jeffrey Lang op de rem in HLN Sportcast.

"We denken nu enkel aan Club Brugge", vervolgt zijn vader. "Alles geven, een topjaar beleven en dan zien we wel wat de toekomst brengt", klinkt het. Voor hem hoeft een vertrek ook niet absoluut. "Als hij zijn hele leven bij Club Brugge moet blijven, het zij zo", geeft hij aan.

Ruud Gullit en Rafael van der Vaart hielden inmiddels al een pleidooi voor Lang bij Oranje. "Ook daar zijn we niet echt mee bezig", reageert zijn vader. "Als hij zo bezig blijft spelen, komt het vanzelf. Als hij zijn ding blijft doen, dan kan niemand om hem heen. Focussen op Club Brugge, mooie potjes voetbal spelen en dan zien we wel."

Lang ziet inmiddels aan vier doelpunten en vier assists in negen duels voor de Belgische kampioen. Tegen PSG werd hij door de Champions League verkozen tot Man van de Wedstrijd.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws