Onheilspellende Koeman-voorpagina's: 'Wedstrijd voor wedstrijd' en 'countdown'

Onheilspellende Koeman-voorpagina's: 'Wedstrijd voor wedstrijd' en 'countdown'

Gepubliceerd: woensdag 22 september 2021 om 06:48wo 22-09-2021 om 06:48

Ronald Koeman domineert woensdag de voorpagina's in de Spaanse sportmedia. Zowel Mundo Deportivo als Diario SPORT vermoedt dat de huidige FC Barcelona-trainer zijn langste tijd heeft gehad in Camp Nou.

'Wedstrijd voor wedstrijd', kopt Mundo Deportivo. Koeman nam het maandagavond met Barça op tegen Granada en zal donderdag ook nog in de dug-out zitten tegen Cádiz, maar 'een volgende uitglijder (na de 1-1 tegen Granada, red.) zou zijn vertrek kunnen bespoedigen', stelt MD. SPORT spreekt van een 'countdown'. 'De club kan niet garanderen dat hij aanblijft. Er is nog geen deadline vastgesteld voor de Nederlandse trainer, maar alles hangt af van de resultaten van de komende weken.'

Koeman leek begin deze maand nog zijn contract te kunnen verlengen, maar de stemming in Catalonië is radicaal omgeslagen. De resultaten in de competitie en de Champions League vallen tegen en zijn kritiek op president Joan Laporta zou ook slecht zijn gevallen. Clubicoon Xavi en de Belgische bondscoach Roberto Martínez worden genoemd als mogelijke opvolgers.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws