Genee belt met Van der Meijde: 'Al getekend? Broedende kip moet je niet storen'

Genee belt met Van der Meijde: 'Al getekend? Broedende kip moet je niet storen'

30-09-2021 14:37
53

De plannen voor een nieuwe dagelijkse talkshow met Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen zijn kort ter sprake gekomen in het radioprogramma van Genee. De presentator belde met Andy van der Meijde, die donderdag zijn 42ste verjaardag viert.

Johan Derksen bevestigde al in De Telegraaf dat er een nieuw programma gaat komen, zodra de laatste plooien met Genee glad zijn gestreken. Van der Meijde had het kennelijk ook meegekregen. "Wanneer gaan jullie tekenen?", vroeg hij in de De Veronica Inside Ochtendshow aan Genee. "Een broedende kip moet je niet storen, dat is heel belangrijk. We gaan kijken welke kant het op gaat", wad de reactie van laatstgenoemde.

Van der Meijde – ruim tien jaar na zijn voetbalpensioen in het bezit van een populair YouTube-kanaal – is een fan van het programma en zou graag eens aanschuiven. "Ik zou het wel willen, hoor. Zeker. Ik vind het geweldig: lekker ouwehoeren, heerlijk man. Dat zou ik wel willen, na alles wat ik nu aan het doen ben: lekker aan zo'n tafel zitten en praten over van alles. Dat is toch het mooiste?"