Meer video’s

Brenet op eerste Twente-training: 'Feyenoord is concreet, contact met PSV'

17-06-2022 16:21 Laatste update: 16:32
91

Joshua Brenet is vrijdag verschenen op de eerste training van FC Twente, hoewel zijn contract per 30 juni afloopt. De back maakt er geen geheim van dat hij naar PSV en Feyenoord kan en weegt momenteel al zijn opties af.

Emile van de Sande
HENGELO

Brenet kwam vlak voor de winterse transferdeadline over van het Duitse Hoffenheim en werd al snel een belangrijke pion bij de uiteindelijke nummer vier van de Eredivisie. Daarmee wekte hij ook de interesse van Feyenoord en zijn oude club PSV. "Zoals jullie al weten: Feyenoord is concreet. Ik heb meerdere malen contact met de mensen van PSV. En dan hier en daar wat buitenlandse dingen", laat hij weten aan VoetbalPrimeur.

FC Twente wil ook langer met hem door en Brenet sluit niet uit dat hij ingaat op de aanbieding van zijn huidige werkgever. "Vanzelfsprekend, ze hebben al vaker uitgesproken dat ze me graag willen behouden", laat hij weten. Brenet is dankbaar voor de kans die hij heeft gekregen, nadat hij in Duitsland op een dood spoor was beland. "Ik ben weer de speler geworden die ik eigenlijk was, kun je zeggen. Natuurlijk is FC Twente gewoon een optie, anders zou ik ook niet hier zijn aangesloten."

Trainer Ron Jans wacht af wat de tweevoudig Oranje-international gaat doen. "Maar dat hij hier is, geeft wel aan dat hij zich hier goed voelt, hij traint mee. Alleen: wij kunnen niet eeuwig wachten. Wij willen hem héél graag hebben, als eerste keuze. Maar als het te lang duurt, hebben wij ook het recht om zelf een beslissing te nemen."

Plaats een reactie