Meer video’s

'Enfant terrible' Balotelli dronken gespot in uitgaansleven, voorzitter reageert

17-09-2022 12:51
22

In Zwitserland weet men na ruim twee weken wie Mario Balotelli is. De Italiaanse spits van FC Sion heeft zich ziek gemeld bij zijn werkgever, terwijl hij eerder deze week in beschonken toestand is gesignaleerd in het uitgaansleven.

Balotelli speelde tot dusver twee wedstrijden voor Sion, waarin hij nog niet wist te scoren. Het enfant terrible heeft zich buiten de lijnen dus al wel laten gelden. Na de zege op FC Sankt Gallen (2-1) afgelopen zaterdag ging Balotelli met ploeggenoten het uitgaansleven in. Daar zou hij, getuige de beelden, zodanig dronken zijn geweest, dat hij ondersteund moest worden door zijn vrouw en teamgenoot Giovanni Sio.

Sion-voorzitter Christian Constatin neemt het Balotelli niet kwalijk. "Mario moet nog veel werk verrichten, dat weten we allemaal. Een overwinning mag je vieren, wij hebben zelf na afloop ook een glaasje of twee gedronken. De jongens mogen dat doen. Mario was ook niet alleen, er waren zo'n tien spelers op stap", zegt hij tegenover Blick

Constantin benadrukt dat de Sion-selectie de dag na de overwinning op Sankt Gallen vrijaf had gekregen, waardoor het geen probleem was dat er spelers in de stad waren. Vanaf dinsdag is Balotelli afwezig. Volgens de voorzitter is de Italiaan geveld door bronchitis en heeft hij een antibioticakuur voorgeschreven gekregen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie