'Terugkeer' Armenteros niet uitgesloten: 'Dat vindt iedereen erg jammer'

02-07-2023 20:53 Laatste update: 21:06
16

Samuel Armenteros was er niet bij op de eerste training van Heracles Almelo. Het is vooralsnog onduidelijk of de aanvaller nog een seizoen in Almelo blijft. Het is daarentegen wel zeker dat de club op zoek is naar een nieuwe eerste spits, zo vertelt trainer John Lammers voor de camera van VoetbalPrimeur.

Het contract van de 33-jarige Armenteros liep deze zomer af. "We zullen zeker voor een extra spits moeten gaan kijken", aldus Lammers. "We hebben nu Antonio Satriano. We zijn met een aantal namen bezig. Ik hoop dat er de komende dagen iets gaat gebeuren." Er zijn al wel gesprekken gevoerd met Armenteros. "We hebben tegen Samuel gezegd dat we een andere eerste spits willen halen. Dat is onze prioriteit."

Wedden

Meer odds

Aanvoerder Justin Hoogma hoopt dat Armenteros speler van Heracles blijft. "Samuel is ontzettend geliefd binnen de spelersgroep. Iedereen houdt van hem. Je weet hoe het gaat in het voetbal. Hij heeft alleen nog geen nieuwe club dus we zullen zien wat er gaat gebeuren. Nu is hij er niet en dat vindt iedereen erg jammer."

"Samuel kan zeker van toegevoegde waarde zijn", vervolgt Hoogma. "Iedereen kent zijn kwaliteiten en zijn persoonlijkheid. Daarmee kan hij zeker iets toevoegen aan deze groep."