Verwachte basiself Sevilla onder de loep: voormalig Ajacied en 'vedette Ramos'

03-10-2023 10:50 Laatste update: 10:50
38

Wat kan PSV dinsdagavond in de Champions League verwachten van Sevilla? VoetbalPrimeur blikt voorafgaand op het duel in Eindhoven vooruit door de verwachte basiself van de Spanjaarden onder de loep te nemen. 

Sevilla staat momenteel vijftiende in Spanje en is daarmee niet al te best aan het nieuwe seizoen begonnen. Toch staan er dinsdagavond om 21.00 uur in Eindhoven een groot aantal namen aan de aftrap, zo wordt verwacht. "Lucas Ocampos natuurlijk, een bekende hier in Nederland (voormalig Ajax, red.). Dat is een mooi verhaal, want die is bij Sevilla gewoon vaste basisklant. Dat is gewoon een van de belangrijkste spelers", aldus Lars Teunissen. 

Naast de ervaren Ivan Rakitic wordt ook Sergio Ramos aan de aftrap verwacht. "De oude vedette. 37 jaar inmiddels. Hij is niet heel lekker begonnen met zijn eigen goal tegen FC Barcelona. Hij heeft natuurlijk ook privé wat problemen. Hij is overvallen thuis, een heel triest verhaal. Hij zit er nog niet heel lekker in, maar feit blijft wel dat hij de onbetwiste leider is daar."