Gudelj baalt ondanks mooi moment: 'Ik sta hier met zuur gevoel'

04-10-2023 00:25 Laatste update: 01:52
15

Voor Nemanja Gudelj was het een mooi moment om te scoren tegen PSV, maar de verdediger van Sevilla baalt van de late gelijkmaker (2-2). Door een goal van Jordan Teze diep in blessuretijd moesten de Spanjaarden genoegen nemen met een punt. 

"Ik sta hier met een zuur gevoel. In de negentigste minuut sta je met 1-2 voor bij PSV en zijn de drie punten bijna binnen. Als je dan in de laatste minuut een goal tegen krijgt, sta je hier altijd met een zuur gevoel", reageert de oud-speler van AZ en Ajax voor de camera van VoetbalPrimeur.

Wedden

Meer odds

Gudelj ging na afloop ook in op de rol van de arbitrage. Zo werd een goal van Adrià Pedrosa afgekeurd wegens hands en kreeg PSV een penalty na een lichte overtreding van Sergio Ramos op Malik Tillman. "Ik denk dat de scheidsrechter te veel de aandacht op zich heeft genomen. Ik denk dat er momenten waren waar hij en zijn team twijfelachtige beslissingen maakten", stelt de Servisch Nederlandse verdediger bij RTL

Vooral van de afgekeurde goal baalt Gudelj. "Waar moet hij zijn hand dan laten? Hij heeft hem voor zijn lichaam. Hij moet hem afkeuren, maar het blijft zuur voor ons natuurlijk."