De beelden: Gözübüyük legt Utrecht-RKC stil na gemiste penalty Kramer

16-12-2023 17:59 Laatste update: 22:03
8

Het Eredivisie-duel tussen FC Utrecht en RKC Waalwijk kende een tumultueuze slotfase van de eerste helft. Scheidsrechter Serdar Gözübüyük besloot het duel te staken, nadat er iets op het veld werd gegooid na een gemiste penalty van Michiel Kramer.

Kramer mocht vanaf elf meter aanleggen na hands van Mats Seuntjens. De spits miste zowel de strafschop als de rebound, maar hij leek een herkansing te krijgen doordat Vasilis Barkas te vroeg van de lijn was gekomen. Voordat Kramer opnieuw kon aanleggen greep Gözübüyük echter in: het duel werd gestaakt, omdat een voorwerp op het veld was gegooid.

FC Utrecht en RKC zochten de kleedkamers op en na een kleine onderbreking werd het duel in de 44ste minuut hervat. Kramer wist het buitenkansje vervolgens alsnog te benutten: 1-1.