Swart zet druk op de ketel: 'Ik hoop dat hij Ajax op zijn schouders neemt'

11-09-2020 11:55 Laatste update: 12:21
98

Abonneer je nu op het YouTube-kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Ajax is 'natuurlijk' de grote favoriet voor het kampioenschap. Dat stelt Sjaak Swart voor de camera van VoetbalPrimeur. Mister Ajax kijkt in de eerste weken van het seizoen met bijzondere interesse naar miljoenenaankoop Antony.

"Ik hoop dat Antony een goede is, dat hij Ajax op zijn schouders neemt", zegt Swart. "Of je dat kunt verwachten in zijn eerste seizoen? Waarom niet? Als hij een goede speler is... Ik was zeventien toen ik debuteerde bij Ajax. Maar we moeten het eerst even aankijken."

Swart verwacht dat Nicolás Tagliafico ondanks buitenlandse interesse deze zomer bij Ajax blijft. "En van Andre Onana weet ik het niet. Zijn vertrek zou geen ramp zijn, maar wel een aderlating. Maarten Stekelenburg is ook een uitstekende keeper."

"Ajax is de favoriet voor de titel. Dat hoort ook. Ajax moet zeker bij de eerste twee clubs zitten. De goede resultaten in de voorbereiding zeggen nog niks. Het gaat om conditie kweken en jezelf klaarstomen voor de seizoenstart. Maar Ajax is de favoriet, natuurlijk", besluit Swart.

Check hieronder het hele item met Sjaak Swart!