Pochettino overweegt Messi-debuut tegen club Bizot: 'Past zich snel en goed aan'

19-08-2021 16:01 Laatste update: 17:36
35

Lionel Messi gaat komende vrijdag wellicht zijn eerste minuten voor Paris Saint-Germain maken. Hoewel trainer Mauricio Pochettino op een persconferentie de kaarten tegen de borst houdt, sluit de oefenmeester een debuut van de Argentijn niet uit.

"We hebben nog niet beslist met welke ploeg we zullen spelen en we kijken nog of hij zal aansluiten bij de selectie voor het duel met Brest", vertelt Pochettino. "Messi past zich snel en goed aan. Dat geldt ook voor Donnarumma. Op het afgelopen EK was hij de beste keeper en het is een belangrijke versterking voor ons. We zullen zien of ze vrijdag mee kunnen doen."

Wedden

Meer odds

De Parijzenaren spelen vrijdag de competitiewedstrijd tegen het Stade Brest van voormalig AZ-doelman Marco Bizot. Het is dus nog afwachten of de Nederlander het moet opnemen tegen de Argentijnse superster. Doordat Messi na het winnen van de Copa América niet meer in actie kwam, heeft de aanvaller een trainingsachterstand. Hierdoor laat het debuut van de oud-speler van FC Barcelona bij PSG nog even op zich wachten.