Stekelenburg komt met reactie: 'Nu zit het Ajax-seizoen er ineens op'

Stekelenburg komt met reactie: 'Nu zit het Ajax-seizoen er ineens op'

Gepubliceerd: woensdag 6 oktober 2021 om 16:15wo 06-10-2021 om 16:15

Laatste update: woensdag 6 oktober 2021 om 16:41wo 06-10-2021 om 16:41

Maarten Stekelenburg baalt als een stekker dat het seizoen er voor hem op zit. De 39-jarige doelman moet onder het mes vanwege liesproblemen. 

Ajax heeft het nieuws woensdag via de officiële kanalen bevestigd. "Ik moet aan mijn heup geopereerd worden om van mijn liesklachten af te komen. Daarna volgt een maandenlange revalidatie. Ik ga van het ene uiterste naar het andere. Toen ik in 2020 terugkwam bij Ajax had ik niet kunnen vermoeden dat ik hier als basisdoelman de dubbel zou winnen", blikt Stekelenburg op de website van Ajax terug.

"Ik had ook niet verwacht dat ik vervolgens met Oranje op het EK op doel zou staan. Ik stopte daarna als international om me volledig op Ajax te kunnen richten. En nu zit opeens mijn seizoen erop door deze blessure, daar baal ik vreselijk van", zegt een teleurgestelde Stekelenburg.

De spoeling in het doel wordt nu wel erg dun voor Ajax. Trainer Erik ten Hag heeft alleen Remko Pasveer (38) als ervaren doelman, daarachter zitten de talentvolle Jay Gorter en Charlie Setford. Beide keepers spelen hun wedstrijden voor Jong Ajax.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws