Het Nieuwsblad: Club Brugge wil minstens 30 miljoen vangen voor Lang

Het Nieuwsblad: Club Brugge wil minstens 30 miljoen vangen voor Lang

Gepubliceerd: donderdag 14 oktober 2021 om 15:03do 14-10-2021 om 15:03

Laatste update: donderdag 14 oktober 2021 om 15:14do 14-10-2021 om 15:14

Club Brugge bereidt zich alvast voor op een verkoop van Noa Lang, meldt de Belgische krant Het Nieuwsblad. De kersverse Oranje-international wordt gevolgd door AC Milan, Arsenal en Leeds United en moet voor een nieuw transferrecord zorgen.

Blauw-Zwart verkocht de Braziliaan Wesley in 2019 voor 25 miljoen euro aan Aston Villa, Lang moet volgens Het Nieuwsblad minstens dertig miljoen opleveren. 'Voor minder dan 30 miljoen euro wordt er niet gepraat bij Club.' AC Milan is echter serieus geïnteresseerd en zou bereid zijn om te voldoen aan die vraagprijs. 'Die transferprijs is allicht geen punt voor de Italiaanse topclub', klinkt het.

Als Lang inderdaad zal vertrekken, zal het waarschijnlijk na dit seizoen zijn. De 22-jarige Capellenaar hoeft volgens de berichtgeving niet per se weg bij Club Brugge, dat verrassend sterk voor de dag is gekomen tegen Champions League-tegenstanders Paris Saint-Germain en RB Leipzig. Lang verlengde in september zelfs zijn contract en ligt nog tot 2025 vast in het Jan Breydelstadion.

Club Brugge huurde Lang vorig seizoen van Ajax en maakte deze zomer zes miljoen euro over om de transfer definitief te maken. De buitenspeler was in zijn eerste vijftig wedstrijden goed voor 21 goals en vijftien assists en pakte vorig seizoen de landstitel met Club.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws