VAR wekt woede na late ontsnapping PSG: 'We stoppen er miljoenen in...'

VAR wekt woede na late ontsnapping PSG: 'We stoppen er miljoenen in...'

Gepubliceerd: zaterdag 16 oktober 2021 om 09:48za 16-10-2021 om 09:48

Angers voelt zich bestolen na de late nederlaag tegen Paris Saint-Germain in de Ligue 1. Kylian Mbappé verzilverde een penalty, nadat de VAR had ingegrepen vanwege een controversiële handsbal van Pierrick Capelle.

De routinier kreeg de bal onbewust op de arm, maar de arbitrage was onverbiddelijk. Mbappé maakte er daardoor kort voor tijd 2-1 van. "Het is niet te geloven, wat hier is gebeurd", reageert Angers-speler Romain Thomas bij Amazon Prime. "Hier verliezen is geen schande, maar op deze manier? Onmogelijk... We werken de hele week om hier iets moois neer te zetten. Ik begin moe te worden van de VAR in dit verhaal."

Thomas haalt stevig uit. "We stoppen er miljoenen in, maar we weten absoluut niet hoe we de VAR moeten gebruiken. Dat stoort me. Icardi maakt aan het begin van zijn actie een overtreding door me aan mijn arm te trekken. Ik viel en daarna rent hij naar de positie van waaruit hij een penalty versiert. Dat zei ik tegen de scheidsrechter, maar die zei dat alles gecontroleerd was. Dat is niet waar, het is een leugen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws