'Als oud-Ajacied is het natuurlijk heerlijk om bij Feyenoord te scoren'

'Als oud-Ajacied is het natuurlijk heerlijk om bij Feyenoord te scoren'

Gepubliceerd: zaterdag 16 oktober 2021 om 19:52za 16-10-2021 om 19:52

Vurnon Anita is een blij man. Niet alleen wist hij met RKC Waalwijk een punt uit het vuur te slepen tegen Feyenoord, hij scoorde ook nog. En dat als oud-Ajacied.

"Feyenoord heeft een heel goede ploeg met veel lopende mensen, maar we waren heel stug en dat is moeilijk om doorheen te komen. Net als tegen FC Utrecht ging het aardig en we probeerden er op de counter snel uit te komen. Ik denk dat we het goed hebben gedaan", zegt Anita voor de camera van ESPN.

Na de rust kwam Feyenoord op gelijke hoogte. Anita zag de bui al hangen. "Dan denk je dat het een lastige tweede helft wordt. We zeiden in de rust dat we sterk uit de kleedkamer wilden komen. We wilden tegenhouden en hopen op een uitbraak."

Anita scoorde met het hoofd en ook dat is voor hem de eerste keer. "Nooit, nooit, zelfs niet eens op de training", grapt hij. "Als oud-Ajacied is het natuurlijk heerlijk om hier te scoren."

Men mag wellicht wat meer van RKC verwachten, denkt ook Anita. "Zeker weten, we trainen heel hard en hebben een goed team. Hier moeten we mee doorgaan."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws