Heel slim: Ederson en Jesus (Man City) bedenken plan om coronaregels te omzeilen

Heel slim: Ederson en Jesus (Man City) bedenken plan om coronaregels te omzeilen

17-10-2021 20:39
30

Manchester City-spelers Gabriel Jesus en Ederson Moraes waren zondag twee opvallende aanwezigen bij de wedstrijd tussen SK Lommel en Royal Excel Moeskroen. Volgens Lommel, dat onderdeel is van de City Football Group, kwamen ze om de ploeg aan te moedigen. In werkelijkheid waren ze er voor heel iets anders.

Jesus en Moraes hebben net interlands met Brazilië achter de rug en zouden bij terugkeer in Engeland tien dagen in quarantaine moeten. Ze hebben echter een list bedacht en zijn in plaats daarvan direct naar België gegaan om de coronaregels te omzeilen: Manchester City speelt dinsdag in België tegen Club Brugge. Het moment had niet beter gekund, want in België geldt geen quarantaineplicht. Lommel pronkte met Jesus en Moraes, die er dus puur voor de show waren.

Mede door de mentale steun van het City-duo won Lommel voor eigen publiek met 3-0 van Moeskroen. De ploeg staat nu derde in de tweede divisie van België. Aanstaande dinsdag staat om 18.45 uur het Champions League-duel tussen Club Brugge en Manchester City op het programma. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie