Breaking news

Beslissingen in Champions League: feest bij Benfica, Salzburg en Lille OSC

Monaco refereert aan Ajax: 'We hebben het niveau van de Eredivisie kunnen zien'

Monaco refereert aan Ajax: 'We hebben het niveau van de Eredivisie kunnen zien'

Gepubliceerd: donderdag 21 oktober 2021 om 08:29do 21-10-2021 om 08:29

Niko Kovac verwacht veel van PSV. De trainer van AS Monaco keek dinsdagavond naar de wedstrijd tussen Ajax en Borussia Dortmund in de Champions League en stelt dat zijn ploeg iets vergelijkbaars kan verwachten.

Monaco heeft net als PSV vier punten vergaard in de Europa League en komt donderdagavond op bezoek in het Philips Stadion. Kovac, die ruim een seizoen aan het roer staat in het ministaatje, kijkt uit naar het treffen. "We moeten ons zien te meten met PSV en dat is een hele grote club in Nederland", zegt hij op de persconferentie. "We hebben dinsdag kunnen zien wat de kwaliteit van deze competitie is."

Met de uitbeurten bij Olympique Lyon (2-0 nederlaag) en Real Sociedad (gelijkspel) al achter de kiezen, krijgt men bij Monaco nu dus weer met een lastige opgave op vreemde bodem te maken. "Het wordt zwaar tegen deze geweldige ploeg. Ze spelen modern, dynamisch en snel voetbal op een hoog niveau, ook qua techniek. Daar zullen we ons aan aan moeten passen. Ik wil ons agressief zien spelen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws