Nieuws uit Rotterdam: meespelen van Senesi bij Feyenoord nog steeds onzeker

Nieuws uit Rotterdam: meespelen van Senesi bij Feyenoord nog steeds onzeker

Gepubliceerd: vrijdag 22 oktober 2021 om 17:55vr 22-10-2021 om 17:55

Het is nog allerminst zeker of Feyenoord zondagmiddag kan beschikken over Marcos Senesi. De Argentijn was afgelopen donderdag ziek en moest daardoor het Conference League-treffen met Union Berlin (3-1 zege) aan zich voorbij laten gaan.

Senesi is echter nog niet hersteld, zo laat Feyenoord weten op de clubsite. De linksbenige verdediger is nog steeds ziek en de Rotterdammers kunnen nog geen uitsluitsel geven over zijn herstel. Mocht Senesi niet mee kunnen spelen, dan zal Lutsharel Geertruida zijn plaats centraal achterin overnemen.

Dat gebeurde tegen Union Berlin ook al en trainer Arne Slot was tevreden over wat hij zag. "Na vijf minuten had hij een momentje, maar daarna heeft Lutsharel het goed opgepakt en bleef hij rustig. Zowel zonder de bal als aan de bal. Hij had met Gernot Trauner ook een speler naast zich die een sterke wedstrijd speelde."

Zondagmiddag wordt pas duidelijk of Senesi of Geertruida zal spelen in Leeuwarden. Het uitduel met het goed presterende Cambuur begint om 14.30 uur.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws