Update: Pjanic reageert na Koeman-sneer: 'Makkelijk uit context te halen'

Update: Pjanic reageert na Koeman-sneer: 'Makkelijk uit context te halen'

Gepubliceerd: donderdag 28 oktober 2021 om 22:23do 28-10-2021 om 22:23

Miralem Pjanic heeft in een allesbehalve subtiele Instagram-story zijn vreugde uitgesproken over het ontslag van trainer Ronald Koeman bij FC Barcelona. De Bosniër uitte al vaker zijn onvrede over Koeman.

Pjanic werd door Barcelona verhuurd aan Besiktas en dat kwam volgens de speler zelf door Koeman, die hem niet genoeg kansen zou geven en niet uitlegde waarom hij de aanvallende middenvelder passeerde. Nu de Nederlandse oefenmeester ontslagen is, haalt Pjanic op Instagram zijn gram.

In een story deelt hij een afbeelding waar de tekst 'know when to let that shit go' staat. Vrij vertaald betekent dat 'weet wanneer je die zak stront moet laten gaan'. Daarboven heeft Pjanic een goedkeurende emoji geplaatst.

Het kan niet anders dan dat dit over het ontslag van Koeman gaat. Pjanic zal bij terugkeer bij Barcelona in de zomer van 2022 waarschijnlijk te maken gaan krijgen met Xavi Hernández. Die staat op het punt om aangesteld te worden bij de grootmacht uit Catalonië.

Update: Miralem Pjanic heeft in een uitgebreid statement laten weten dat hij Ronald Koeman niet belachelijk heeft gemaakt na zijn ontslag bij FC Barcelona. 'Weet wanneer je die zak stront moet laten gaan', zo viel er na het ontslag van Koeman te lezen in een story van Pjanic op Instagram. De Bosniër reageert donderdag voor het eerst.

'In een wereld waarin ieders ogen vastgelijmd zijn aan hun schermpjes, is het makkelijk om iemand verkeerd te begrijpen en tekst uit zijn context te halen', zo stelt Pjanic. 'Ik heb nog nooit iemand moedwillig beledigd of de intentie gehad iemand pijn te doen. Ik wens Ronald Koeman het beste in zijn verdere carrière.'

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws