Oude uitspraken komen blunderende Krul duur te staan: 'Nee, wij zijn Leeds!'

Oude uitspraken komen blunderende Krul duur te staan: 'Nee, wij zijn Leeds!'

Tim Krul heeft oude uitspraken over Leeds United als een boemerang terug in zijn gezicht gekregen. De keeper van Norwich City blunderde afgelopen weekend tegen The Whites en dat liet aanvaller Raphinha nog eens fijntjes weten.

De winnende goal van Rodrigo was een fout van Krul, die over de bal heen dook en daardoor schuldig was aan de nederlaag. Dat vond Raphinha, de Braziliaanse vleugelaanvaller van Leeds, wel grappig. Hij haalde op Instagram oude quotes van Krul aan en dreef daar de spot mee.

De Nederlandse keeper zei in februari 2019, toen hij als Norwich-keeper met Leeds streed om promotie naar de Premier League, dat de hype over Marcelo Bielsa en zijn team overdreven was. "Ze zijn niet onverslaanbaar, ze zijn geen Barcelona en dat bleek ook wel", liet hij optekenen na een overwinning.

Dat waren ze bij Leeds nog niet vergeten, want die uitspraken werden als motivatie voor de spelers gebruikt en dus kwam Raphinha er op Instagram nog maar eens op terug. 'Nee, we zijn geen Barcelona, wij zijn Leeds United!', zet hij bij een foto van het oude interview van Krul.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s