Verbijstering na Barcelona - Benfica: 'In dertig jaar nog nooit zoiets gezien'

Verbijstering na Barcelona - Benfica: 'In dertig jaar nog nooit zoiets gezien'

Gepubliceerd: woensdag 24 november 2021 om 07:53wo 24-11-2021 om 07:53

Laatste update: woensdag 24 november 2021 om 07:56wo 24-11-2021 om 07:56

Benfica kreeg in de blessuretijd van de Champions League-wedstrijd tegen FC Barcelona dé kans op de overwinning, maar aanvaller Haris Seferovic faalde jammerlijk. De misser zorgt voor verbijstering bij trainer Jorge Jesus.

Barcelona gooide in de slotfase alles op de aanval, waardoor er ruimte ontstond voor Benfica. Seferovic werd in stelling gebracht, omspeelde doelman Marc-André ter Stegen en schoot de bal voor een leeg doel naast. Jesus kon het niet geloven en ging naar de grond.

"Er was niet eens een keeper...", treurt de Benfica-trainer voor de camera van Eleven Sports. "Ik ben nu dertig jaar trainer en ik heb in mijn hele leven nog nooit zoiets gezien. Helaas is het mij en Benfica overkomen tegen Barcelona."

Bij een zege op Benfica had Barcelona zich - net als het ongenaakbare Bayern München - geplaatst voor de achtste finales van de Champions League. Nu moet er over twee weken waarschijnlijk gewonnen worden van Bayern om Benfica, dat hekkensluiter Dinamo Kiev treft, voor te blijven.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws