Sneijder en Van der Vaart kijken anders naar Onana-kwestie: Absolute wereldtop

Sneijder en Van der Vaart kijken anders naar Onana-kwestie: "Absolute wereldtop"

Gepubliceerd: woensdag 24 november 2021 om 18:25wo 24-11-2021 om 18:25

Andre Onana is de meest opvallende basisklant bij Ajax, dat dinsdag in de Champions League aantreedt tegen Besiktas. Analist Rafael van der Vaart vindt het logisch, Wesley Sneijder heeft zijn bedenkingen.

Volgens Rafael van der Vaart is Onana simpelweg een betere keeper dan concurrent Remko Pasveer. "Pasveer heeft het echt ongelooflijk goed gedaan, boven verwachting zelfs. Dus je kan hem er bijna niet uithalen, maar Onana is absolute wereldtop", laat hij weten bij Ziggo Sport. "Wil Ajax nog wat in de Champions League, dan moet je hem gewoon gebruiken."

RTL 7-collega Sneijder is echter niet vergeten dat Onana zijn aflopende contract niet wilde verlengen, ook niet toen hij door een dopingschorsing maandenlang niet kon spelen. "Dit was voor Ajax ook een mooi moment geweest om te laten zien: wij laten ons zo niet behandelen", aldus de recordinternational van het Nederlandse elftal. "Fantastische keeper, maar hij zal het ergens anders geweldig gaan doen, maar over een half jaar is hij weg."

Ajax trapt woensdag om 18.45 uur af tegen Besiktas. De ploeg van Erik ten Hag heeft één punt nodig om zich al tot poulewinnaar te kronen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws