'Dembélé heeft astronomisch Newcastle-aanbod op zak, Barça-vertrek dichtbij'

'Dembélé heeft astronomisch Newcastle-aanbod op zak, Barça-vertrek dichtbij'

26-11-2021 11:59
47

Het begint er steeds meer op te lijken dat Ousmane Dembélé komende zomer transfervrij vertrekt bij FC Barcelona. De Catalanen hebben Dembélé 'een zo aantrekkelijk mogelijk aanbod' gedaan, maar de Franse aanvaller is volgens Mundo Deportivo nog altijd niet tevreden. Newcastle United ziet daardoor zijn kans schoon.

Barcelona maakt al langere tijd werk van een contractverlenging van Dembélé. Trainer Xavi probeert de blessuregevoelige buitenspeler ook te overtuigen om in Camp Nou te blijven. Recent deed Barça Dembélé een 'zo aantrekkelijk mogelijk' contractaanbod, maar de 27-voudig international en zijn zaakwaarnemer gingen niet akkoord.

Over ruim een maand mag Dembélé onderhandelen met andere clubs over een transfervrije overgang. Newcastle United ruikt daardoor zijn kans, weet MD. De linkspoot zou zelfs al een 'astronomisch aanbod' op zak hebben van The Magpies, dat Barcelona nooit kan overtreffen: Newcastle is bereid om Dembélé vijftien miljoen euro op jaarbasis te betalen. Daar zou ook nog een tekenbonus van hetzelfde bedrag bovenop komen.

Daardoor lijkt Dembélé al met zijn hoofd bij de Barcelona-uitgang te zijn. Bij Barcelona weigert men de hoop echter op te geven. MD benadrukt dat er nog van alles kan gebeuren, maar dat Newcastle momenteel op pole position ligt voor Dembélé.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie