Ibrahimovic sorteert voor op transfer: 'Mbappé heeft Real Madrid nodig'

Ibrahimovic sorteert voor op transfer: 'Mbappé heeft Real Madrid nodig'

Gepubliceerd: woensdag 1 december 2021 om 14:30wo 01-12-2021 om 14:30

Laatste update: woensdag 1 december 2021 om 14:52wo 01-12-2021 om 14:52

Kylian Mbappé moet Paris Saint-Germain verlaten. Dat stelt Zlatan Ibrahimovic, die het Franse wonderkind graag in een 'meer gestructureerde omgeving' ziet spelen.

Ibrahimovic antwoordt in een interview met Corriere della Sera bevestigend op de vraag of hij Mbappé heeft geadviseerd PSG te verlaten. "Het is waar, Mbappé heeft een meer gestructureerde omgeving nodig, zoals Real Madrid", vindt de veertigjarige Zweed. "Tegelijkertijd heb ik de voorzitter van PSG (Nasser Al-Khelaïfi, red.) gezegd dat hij Mbappé niet moet verkopen."

Het is geen geheim dat Mbappé waarschijnlijk bezig is aan zijn laatste seizoen bij PSG. Het contract van de 22-jarige aanvaller loopt aan het einde van het seizoen af en Real Madrid staat hem met open armen op te wachten.

'Mbappé doet niet genoeg'
Ibrahimovic sprak Mbappé eind oktober ook al vaderlijk toe. "Ik hou van hem, maar hij doet niet genoeg. Hij is te comfortabel", zei hij destijds tegen Téléfoot. "Stel je voor hoe sterk hij kan worden als hij zichzelf pijn gaat doen. Hij moet de smaak van bloed in zijn mond proeven. En belangrijk: hij moet zich omringen met mensen die zeggen dat hij niet goed genoeg is. Dán word je beter."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws