'Dankbare Pedri organiseert Barcelona-etentje: recidivist Dembélé komt te laat'

'Dankbare Pedri organiseert Barcelona-etentje: recidivist Dembélé komt te laat'

Gepubliceerd: donderdag 2 december 2021 om 13:34do 02-12-2021 om 13:34

Pedri heeft woensdagavond vrienden gemaakt bij FC Barcelona. Ter ere van het winnen van de Kopa Trophy en de Golden Boy-award organiseerde hij een etentje voor zijn medespelers en de technische staf van de Catalanen.

Het supertalent wilde zijn ploeggenoten en de staf met het etentje bedanken voor hun bijdrage aan het winnen van de prijzen. Xavi Hernández, sinds een paar weken de trainer van Barça, was erg blij met het initiatief van Pedri en zag in het etentje een fraaie 'teambuildings-activiteit'. Hij wil van Barcelona weer een familieclub maken en dit zou daar een eerste aanzet voor kunnen zijn. Niet alle spelers waren echter op tijd.

Ousmane Dembélé kwam een uur later dan de meeste van zijn ploeggenoten aan bij het restaurant, zo weet El Mundo Deportivo. Dat mag geen verrassing heten, want de Franse aanvaller heeft een geschiedenis met te laat komen. Mooi was wel dat Sergio Agüero bij het etentje aanwezig was. Er werden onlangs hartritmestoornissen geconstateerd bij de Argentijn en het is nog maar de vraag of hij kan blijven voetballen.

Barcelona staat een aantal belangrijke weken te wachten. Volgende week woensdag moet het op bezoek bij Bayern München winnen om te overwinteren in de Champions League. Als dat niet lukt, is het afhankelijk van het resultaat van Benfica. Die ploeg neemt het in eigen huis op tegen het al uitgespeelde Dinamo Kiev.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws