'Moedeloze' Van den Brom incasseert nieuwe dreun: 'We zien allemaal hetzelfde'

'Moedeloze' Van den Brom incasseert nieuwe dreun: 'We zien allemaal hetzelfde'

Gepubliceerd: donderdag 2 december 2021 om 18:31do 02-12-2021 om 18:31

KRC Genk werd woensdagavond uitgeschakeld door Club Brugge in de Beker van België en dat is een nieuwe dreun voor John van den Brom, de trainer van Genk. Na 120 minuten stond het 3-3 en daarna trok Club via strafschoppen aan het langste eind. 

Pijnlijk, zo gaf Van den Brom aan tegenover Het Laatste Nieuws. "Ik ben moedeloos over het resultaat en over het feit dat we uit de beker liggen", laat hij optekenen. "Maar nogmaals: ik kan niet anders zeggen dat ik alweer genoten heb van mijn team. Want volgens mij zien wij allemaal hetzelfde."

Van den Brom denkt nu aan de volgende speeldag in de JPL. "Ik gooi met de spelers en de hele staf onze hele ziel en zaligheid in elke wedstrijd. We moeten door, we moeten werken. Het is nu zaak om er zondag weer te staan en deze ontgoocheling door te spoelen. Dat is het enige waar ik mij nu druk om maak."

De positie van de Nederlander staat onder druk in Belgisch Limburg. Het spel van Genk is aardig, maar er worden geen resultaten geboekt. Een grote groep fans roept om het ontslag van Van den Brom.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws