'Mbappé wil posterboy worden van nieuw Real Madrid en komt over van PSG'

'Mbappé wil posterboy worden van nieuw Real Madrid en komt over van PSG'

03-12-2021 12:55
54

Kylian Mbappé draagt vanaf volgend seizoen het shirt van Real Madrid. Dat verzekert althans AS. Hoewel de ster van Paris Saint-Germain officieel pas vanaf 1 januari met andere clubs mag praten, zou hij reeds zijn ja-woord hebben gegeven aan de Koninklijke.

De Spaanse krant vergelijkt de situatie van Mbappé met die van een slowcooker. De aanvaller zag een transfer naar Real Madrid afgelopen zomer niet doorgaan, maar zijn komst is een kwestie van tijd. "Kylian is een nette jongen en daarom wilde hij afgelopen zomer vertrekken bij PSG, om geld in de kas achter te laten voor de club. Meer dan dit kon hij niet doen en nu vertrekt hij gratis en dat komt door hen", zeggen bronnen binnen de Spaanse topclub tegen AS.

Mbappé zou het uithangbord willen worden van het nieuwe project van Real Madrid. In Estadio Santiago Bernabéu hoeft hij de spotlights bovendien niet te delen met Lionel Messi en Neymar. Trainer Carlo Ancelotti kan zich daarom verheugen op een drietand bestaande uit Mbappé, Karim Benzema en Vinícius Júnior.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie